EVEN VOORSTELLEN

Bobba Sveinsson (1968)

 

Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de mens en de menselijke psyche. Als kind zag ik mezelf later in de gezondheidszorg werken. Met wat omzwervingen heb ik bij Homeopathie en Touch of Matrix gevonden wat ik zocht.

 

Op aanraden van een vriendin ging ik met gewrichtsklachten naar een Klassiek Homeopaat. Tijdens de homeopathische behandeling verdwenen mijn klachten en voelde ik me lichamelijk en psychisch steeds beter. Thema’s uit het verleden werden belicht, besproken en verwerkt. Door de homeopathische behandeling, de gesprekken en de homeopathische middelen, kon ik ‘oude ballast’ kwijt raken. Daardoor begon ik me lichter, vrijer te voelen en kreeg het gevoel dichter bij mijn eigen kern te komen. Nog steeds kan ik mij het moment goed herinneren waarop ik tijdens één van de consulten wist dat dit het is wat ik altijd al heb willen doen. Deze geneeswijze, waarbij de mens centraal staat en niet de ziekte, sprak mij meteen aan. Een geneeswijze, waarbij de verbinding tussen lichaam, psyche en ziel een belangrijk aspect is. Waarbij de behandelaar tijd en geduld heeft, waar geluisterd wordt en waar naar de oorzaak van onwel of ziek zijn gezocht wordt. Waarbij het om genezen gaat en niet om het bestrijden van symptomen. Ik had het beroep gevonden waarover ik als kind al fantaseerde en gevoelsmatig voor ogen had, al was het toen nog zonder van het bestaan van Homeopathie af te weten. Met veel plezier en enthousiasme heb ik vanaf 2001 de 6-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat op de School voor Homeopathie in Amersfoort gevolgd.

 

Touch of Matrix sluit voor mijn gevoel naadloos aan bij Homeopathie, de snelheid van bewust worden, tot de kern komen en helen is met deze methode wel beduidend groter. Het is naar mijn gevoel een magische methode die past bij de huidige tijd van bewustzijnsvergroting. Ik heb met veel verwondering en plezier de Touch of Matrix therapeuten opleiding afgerond en mijn coachingspraktijk Z!N Coaching en Touch of Matrix opgezet.

 

Ik ervaar nu veel passie en voldoening in mijn praktijk en vind het heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden op weg naar een gezonder, vreugdevoller en bewuster leven.

 

Voordat ik in aanraking kwam met Homeopathie en Touch of Matrix, was ik zoekende naar een vak waar ik passie voor zou voelen. De opleidingen in de gezondheidszorg die ik toen kende dekten voor mij niet de lading. In eerste instantie ben ik begonnen aan studies vanuit mijn creatieve interesse, eerst Bouwkunde/Architectuur aan de TU Delft en daarna de lerarenopleiding Beeldende Vorming aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam.

Van oorsprong ben ik IJslandse, ik ben in Reykjavík geboren. Een groot deel van mijn jeugd heb ik in Duitsland gewoond. In 1988 ben ik naar Amsterdam verhuisd, waar ik sindsdien leef en me het meest thuis voel, samen met mijn twee dochters (22 en 18 jaar), mijn partner en zijn dochter (15).

Kwaliteit

Vanuit het kwaliteitsbeleid van de VBAG en het Touch of Matrix opleidingscentrum volg ik bij- en nascholingen. Om bij te blijven en het kwaliteitsniveau hoog te houden blijf ik me verdiepen en ontwikkelen. Daarnaast heb ik intervisie en uitwisseling met collega's.

Ik ben geregistreerd en erkend lid bij beroepsvereniging VBAG, de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. De bij de VBAG aangesloten therapeuten zijn gedegen opgeleid en stellen hoge kwaliteitsnormen aan zichzelf. Deze kwaliteitszorg behelst opleiding, medische scholing, nascholing, beroepsethiek en praktijkvoering  (www.vbag.nl)

Daarnaast ben ik Registertherapeut BCZ®  bij de RBCZ. De RBCZ (www.rbcz.nu) registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen. Daarmee ben ik collectief aangesloten bij een professionele geschillencommissie waarmee ik voldoe aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De Tuchtregeling is ondergebracht bij de TCZ (www.tcz.nu)

 

 


Privacy

Download
Privacyverklaring .pdf
Adobe Acrobat document 117.9 KB