Touch of Matrix

Z!N Coaching en Touch of Matrix (zie ook: www.zincoach.nu)

 

In de eerste tien jaar van mijn praktijk waren Homeopathie en Het Gesprek mijn gereedschap. Toen ik in aanraking kwam met Touch of Matrix (TOM) kwam mijn praktijk en mijn manier van werken in een soort snelkookpan terecht.

Mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en de enorme kracht van TOM hebben geleid tot een nieuwe vorm waarbij ik als coach werk met Touch of Matrix.

 

Wat is Touch of Matrix? Eigenlijk moet je het ervaren, met woorden is deze methode niet werkelijk te beschrijven.

Ik ga het toch proberen... Ik zou Touch of Matrix (TOM) willen omschrijven als een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode.

 

Thema's melden zich meestal als vanzelf. Blokkades worden zichtbaar en komen in beweging. Er ontstaat verandering, waardoor het een enorme katalysator voor groei kan zijn. 

 

Het is enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn zeer divers. Je kunt aan de oorzaak van klachten, belemmerende patronen en blokkades werken en dat zonder een uitgebreid gesprek te hebben. 

 

Het mooie van deze methode is dat je tegelijk op alle niveaus werkt: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op al deze niveaus kunnen er positieve veranderingen ontstaan en kan er meer gezondheid, kracht en balans ervaren worden.

 

Wil je meer bewustzijn, acceptatie, vrijheid, ontspanning, verandering, gezondheid, authenticiteit en de kracht om de eigen levenskoers te varen? Kom het ervaren, het kan werkelijk verhelderend en verlichtend werken.

 

Z!N Coaching en Touch of Matrix: www.zincoach.nu

 

Voor informatie over Touch of Matrix: www.touchofmatrix.nl